Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΧΡΥΣΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΊ

Χρυσά ελληνικά κουπιά στην ΑυστραλίαΜία νέα μεγάλη επιτυχία είχαμε σήμερα από την Ελληνική κωπηλασία. Το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών που αποτελείται από τους Σπύρο Γιάνναρο και Λευτέρη Κόνσολα κατέκτησε την 1η θέση και βέβαια το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που διεξάγεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον που είχαν οργανώσει οι δεκάδες ομογενείς μας που παρακολούθησαν τους αγώνες, πήραν από την αρχή το προβάδισμα στην κούρσα και δε το έχασαν ούτε στιγμή μέχρι το τερματισμό της. Αμέσως μετά γνώρισαν την αποθέωση από τους Έλληνες ομογενείς.
Για άλλη μια φορά η Ελληνική κωπηλασία μας έκανε περήφανους παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν όλοι οι αθλητές σε καθημερινή βάση και που καθιστά δύσκολη τη προετοιμασία τους. Δε πάει ούτε μήνας που ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέργιος Παπαχρήστου αποφάσισε να σταματήσει το πρωταθλητισμό γι΄αυτό το λόγο και ξέσπασε με ανακοίνωση καταπέλτη ενάντια σε πολιτεία που την ενδιαφέρει μόνο να κάνει τη διαφήμισή της μέσα από αυτά τα παιδιά, αλλά να μη συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο για να γίνουν οι συνθήκες που προετοιμάζονται λίγο πιο ανθρώπινες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου