Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

ΤΟ "ΔΑΙΜΟΝΙΟ" ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το παρακάτω περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από 10 μέρες σε κάποιο προάστιο της Αθήνας και είναι πέρα για πέρα πραγματικό και φυσικά αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως αυτό το περιβόητο success story εξελίσσεται σε πολύ μα πολύ...unsuccess story.

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας ξεκίνησε το πρωί να πάει σε κάποιο από τα υποκαταστήματά του. Σκοπός του ήταν να αρχίσει τις μειώσεις των μισθών με νέες ατομικές συμβάσεις. Αφού, λοιπόν κάλεσε τους υπαλλήλους έναν προς ένα και τους έβαλε να υπογράψουν πήγε μετά να φάει κάτι γιατί όπως όλοι καταλαβαίνουμε μετά από τέτοια κούραση "σκληρών διαπραγματεύσεων" ( μιλάμε ότι κανείς δε τόλμησε να μιλήσει ) χρειαζόταν ο άνθρωπος τις βιταμίνες του.Μετά από το φαϊ επέστρεψε στην κεντρική του μονάδα για να δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις του.

Αφού, λοιπόν ψάξαμε και διασταυρώσαμε πληροφορίες, μάθαμε ότι πρώτος στόχος του εν λόγω επιχειρηματία είναι να μεταφέρει την έδρα της επιχείρησής του στη Γερμανία και γι' αυτό το λόγο μαθαίνει και Γερμανικά αυτή την εποχή. Το "δαιμόνιο" μυαλό του σκέφτηκε να εκμεταλευτεί το νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λέει ότι όπου υπάγεται η μητρική μιας επιχείρησης, η φορολογία που ισχύει είναι με βάση τα δεδομένα της εν λόγω χώρας ( στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τη Γερμανία που έχει καλύτερους φορολογικούς νόμους). Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι νόμιμα θα έχει τα χρήματά του σε Γερμανική τράπεζα που αποτελεί εγγύηση, καταλαβαίνεται τι κέρδος θα έχει αυτός και τι χασούρα η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου