Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εθελοντισμος Ηρακλειο ΑττικηςΟ εθελοντισμός έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η κρίση έχει αυξήσει ιδιαίτερα την εθελοντική δράση στην Ελλάδα που ούτως ή άλλως οι πολίτες της χώρας μας πάντα είχαν τη διάθεση να προσφέρουν στο διπλανό τους που έχει ανάγκη, έστω και αν τα τελευταία χρόνια πριν την κρίση είχαμε χάσει τη ταυτότητά μας και ενδιαφερόμασταν μόνο για τα υλικά αγαθά ανεξαρτήτου τρόπου απόκτησής τους.

Έτσι, το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής, συμμετέχοντας στο πλαίσιο της εκστρατείας "Let's Do It Greece" καλεί στις 6 Απριλίου 2014 όλους τους πολίτες όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά και άλλων Δήμων στην " Παγκόσμια ημέρα καθαρισμού της πόλης μας " στην περιβαλλοντική δράση που οργανώσει.

Σε αυτό το σώμα εθελοντών συμμετέχουν πολλοί φορείς του Ηρακλείου, όπως σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, σχολεία της πόλης, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Μετά το τέλος του καθαρισμού, θα υπάρξει συγκέντρωση των φορέων στη 1.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου όπου θα έχει οργανωθεί μία όμορφη εκδήλωση μετά μουσικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου