Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Μετά τον Πεδουλάκη, ποιος;

Με μια λιτή και απέριττη ανακοίνωση από αυτές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ανακοίνωσε χθες τη λήξη της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ένα προπονητή που ανέλαβε την ομάδα τη πιο δύσκολη περίοδο, καθώς διαδέχθηκε τον κορυφαίο προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον οποίο οι " πράσινοι" είχαν μόνο επιτυχίες και έφτασαν πολλάκις στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ ήταν και μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδας. Το τελευταίο, βέβαια το κατάφεραν και με τον Πεδουλάκη, αλλά η αδυναμία του Παναθηναϊκού να φτάσει για σε ένα ακόμη  " final 4 " στην  " Euroleague", οδήγησε στην απόλυση του Έλληνα προπονητή.
Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών στη χώρα μας, γιατί η λογική των παραγόντων είναι ότι αφού δε μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα θα αλλάξουμε το προπονητή.  Η αλήθεια είναι ότι και στις αποτυχίες και στις επιτυχίες η ευθύνη είναι συνολική και ειδικά στα ομαδικά αθλήματα. Αν, όμως η κάθε διοίκηση έχει ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του προπονητή και έχει κάνει πραγματικότητα όλες του τις επιθυμίες τότε έχει κάθε λόγο να ρίχνει τις μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτόν. Όταν, όμως έχουν λόγο στην ομάδα και άλλοι εκτός του προπονητή και η ομάδα φτιάχνεται με ένα...πάντρεμα απόψεων και επιλογών τότε ας κοιτάξει ο καθένας και τη δική του ...καμπούρα.
Όσο αφορά τώρα την αγωνιστική συνέχεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού, τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και συνεχίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για το "Fainal 4".
Το όνομα του Φώτη Κατσικάρη είναι αυτό που ακούστηκε αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Πεδουλάκη, αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.
Τέλος, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όσο αφορά την απολυση του Αργύρη Πεδουλάκη είναι η εξής:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου