Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στην Ελλάδα του μνημονίου και της κρίσης, άλλο ένα τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία και να προσπαθήσει να μας αφυπνίσει για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Στις καθημερινές αυτοκτονίες που έχουμε και που σαφώς δε τις γνωρίζουμε όλες, ήρθε να προστεθεί μία απόπειρα αυτοκτονίας μιας 54χρονης γυναίκας που δεν άντεχε άλλο την οικονομική ανέχεια και την καθημερινή πάλη για... ένα πιάτο φαϊ.
Σε αυτή την περίπτωση αυτό που συγκλονίζει ακόμη περισσότερο είναι το σημείωμα που άφησε η εν λόγω γυναίκα στο σύζυγό της πριν βουτήξει στο κενό και με βάση το οποίο δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το λόγο για τον οποίο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Το συγκεκριμένο σημείωμα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της Κρήτης ( εκεί εκτυλίχθηκε η ιστορία)και το neakriti.gr, ανέφερε: «Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας»
Η 54χρονη γυναίκα μετά την πτώση της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και μέχρι σήμερα ( μετά από 2 μέρες ) όλα βαίνουν καλώς με την υγεία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου