Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Φιλιππίδης: Δικαίωση το χρυσόTο xρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης, στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Σοποτ της Πολωνίας.
Ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κάνοντας ένα άλμα στα 5,80 μ. και πρόσθεσε μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του, αλλά και για τον αθλητισμό μας που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και αυτός σε κρίση μαζί και με την υπόλοιπη κοινωνία.
Γι' αυτό και τέτοιες επιτυχίες πρέπει να προβάλλονται ιδιαίτερα και να μας δίνουν μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Ένα μεμονωμένο γεγονός μπορεί να δώσει το έναυσμα σε όλους μας για να παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Με πίστη, ελπίδα, ομαδικό πνεύμα και προσπάθεια όλα είναι εφικτά.
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου αγωνίσματος, ο Κώστας Φιλιππίδης τόνισε ότι, αυτό το μετάλλιο αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και τον προπονητή του ( Δημήτρης Κυτέας) και ότι πριν τον αγώνα ήταν έτοιμος ψυχολογικά και περίμενε ότι θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό.
Επόμενος στόχος του Έλληνα αθλητή αποτελεί ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου τον Αύγουστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου