Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Ένα ακόμη θύμα προστέθηκε χθες στη λίστα των αθλητικών συντακτών που έχουν δεχθεί κατά καιρούς  επιθέσεις από αγνώστους. Ο λόγος για το Σωτήρη Βετάκη, το δημοσιογράφο της εφημερίδας " Νέα" που δέχθηκε άνανδρη επίθεση από 2 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι. Ο δημοσιογράφος που καλύπτει εδώ και μια εικοσαετία τουλάχιστον το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού οδηγούσε στη Γλυφάδα όταν οι εν λόγω άγνωστοι του ζήτησαν πληροφορίες για κάποιο δρόμο. Τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του 9χρονου γιου του δέχθηκε τις γροθιές τους. Αμέσως μετά ο αθλητικός συντάκτης πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, κατήγγειλε το γεγονός και μετά κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις.
Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Σωτήρης Βετάκης τελευταία είχε δεχθεί κάποια απειλητικά  τηλεφωνήματα, τα οποία όμως δε θεώρησε ιδιαίτερα σοβαρά και γι' αυτό δεν τα είχε δηλώσει στην αστυνομία.
Το σοβαρότερο, βέβαια όλων είναι ότι μπροστά σε αυτό το συμβάν βρισκόταν και ο ανήλικος γιος του και σίγουρα τα τραύματα του παιδιού είναι πιο σοβαρά και δε θα ξεπεραστούν τόσο εύκολα όσο οι μώλωπες και τα σπασμένα δόντια του δημοσιογράφου , 
Τα κρούσματα αυξάνονται και πλέον πρέπει και οι εισαγγελικές αρχές να αναλάβουν δράση. Θα πρέπει όλοι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι ( είτε πρόκειται για τους άμεσα εμπλεκόμενους είτε για τους ηθικούς αυτουργούς ) να λογοδοτήσουν απέναντι στους νόμους. Είμαστε μικρή κοινωνία εδώ στην Ελλάδα και στο χώρο του αθλητισμού όπου θήτευσα κι εγώ για μια 20ετία γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας. Οι... μαφιόζοι πρέπει να φύγουν τώρα και οι τακτικές τους να βρουν τους τιμωρούς τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου