Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ

Μία απαράδεκτη ενέργεια του Χουάν Ινσαουράλδε ήταν αρκετή για να χαλάσει το καλό κλίμα, τουλάχιστον ανάμεσα στους παίκτες και τις διοικήσεις των ομάδων του Παναθηναϊκού και του Πάοκ, στον αγώνα για τα play-offs του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Λίγο νωρίτερα οι οπαδοί των δύο ομάδων πρόσφεραν ένα απεχθές θέαμα και για άλλη μια φορά εικόνες ντροπής που κατά καιρούς βέβαια οι στρατιές όλων των συλλόγων προσφέρουν στα ελληνικά γήπεδα. 
Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος παίκτης δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και όταν οι δύο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, μέσα στη φυσούνα έριξε γροθιά στον Γιώργο Κουτρουμπή. Το σημαντικότερο, όμως είναι ότι ο εν λόγω παίκτης του Πάοκ έχει επαναλάβει την ίδια ενέργεια, όταν επιτέθηκε στον Εντινγκά του Ολυμπιακού. Βέβαια, σε εκείνον τον αγώνα του ημιτελικού του κυπέλλου σημειώθηκαν εκατέρωθεν από τους παίκτες και των δύο ομάδων τέτοιες ενέργειες, αλλά ο Ινσαουράλδε είναι πλέον υπόλογος και θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 
Μάλιστα, όπως κατήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου, ο Ινσαουράλδε όχι μόνο χτύπησε τον Κουτρουμπή αλλά τον κυνηγούσε μέχρι τα αποδυτήρια.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου