Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Θυμάστε το κουίζ που σας είχα γράψει πριν 3 μέρες σχετικά με επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας και... τα έχει πάρει στο κρανίο με το Άδωνι Γεωργιάδη?
Λοιπόν, ο εν λόγω κύριος είχε διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Υγείας για τα πολυϊατρεία που σας έγραφα σε χθεσινό άρθρο και ότι θα ενισχυθεί περισσότερο ο τζίρος και το κέρδος του. Έτσι, έκανε διάφορα ανοίγματα και τώρα με το πλαφόν που θα τους ορίσει από Ιούλιο μάλλον, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί τα χρήματα είναι συγκεκριμένα.
Βέβαια, σε συνομιλία που είχε με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Άδωνι Γεωργιάδη, ο εν λόγω επιχειρηματίας πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι σε λίγο θα μειωθεί ο ανταγωνισμός και ότι έστω και αν δεν αυξηθεί ο προϋπολογισμός, θα χωριστεί όμως σε λιγότερα κομμάτια με τη μερίδα του λέοντος να της έχει ο ίδιος.
Οι πηγές μα συνεχίσουν να επιμένουν ότι η Υγεία θα ιδιωτικοποιηθεί και σε λίγο η πρόσβαση όλων μας σε αυτήν θα γίνεται με βάση το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη της Γερμανίας, για την οποία όσοι γνωρίζουν λένε ότι είναι η χειρότερη σε όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου