Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όπως είναι γνωστό η αφισοκόλληση των υποψηφίων για τις αυριανές εκλογές απαγορεύεται.
Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί κυκλοφορούσε στους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι και μάρκας Toyota ( τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας για όποιον τα χρειάζεται) και σε κάθε κολόνα και στάση λεωφορείου έβγαιναν από μέσα δύο μεσήλικες κύριοι οι οποίοι κολλούσαν αφίσες του Γιώργου Μαστοράκου.

Όχι ότι δεν υπάρχουν αφίσες και άλλων υποφηφίων στους δρόμους, αλλά τουλάχιστον για την περιοχή μας αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις κάποιων συγκεκριμένων υποψηφίων και είναι πολύ λίγες οι αφίσες αυτές. Τη συγκεκριμένη περίπτωση την αναφέρουμε και τη δημοσιεύουμε γιατί έγινε μπροστά στα μάτια μας. γιατί ακολούθησα αυτό το αυτοκίνητο και είδα ότι γύρισαν όλο το Ηράκλειο Παλαιό και Νέο και γέμισαν όλες τις κολόνες και τις στάσεις των λεωφορείων.
Άλλωστε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σκέφτεσαι πως κάποιο άνθρωποι θα μπορέσουν αν λειτουργήσουν νόμιμα όταν βρεθούν στην εξουσία, τη στιγμή που παρανομούν έστω και σε τέτοιες απλές περιπτώσεις πριν πάρουν τα ηνία στα χέρια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου