Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ?

                                    

Για τη πιθανότητα να υπάρξουν στημένα ματς στο Μουντιάλ μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της FIFA, Ραλφ Μούτσκε και τόνισε ότι ήδη γνωρίζει περιπτώσεις που κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν παίκτες και διαιτητές προκειμένου να... στήσουν αγώνες.
Ο Μούτσκε τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC ότι: " Δεν περιμένουμε να πάνε στη Βραζιλία και εκεί να χτυπάνε πόρτες για να καταφέρουν να χειραγωγήσουν αγώνες. Γνωρίζουμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και παρακολουθούμε κάποιες επαφές για τις οποίες έχουμε ενημερωθεί. "
Ακόμη, ο υπεύθυνος ασφαλείας της FIFA μίλησε και για μια συγκεκριμένη ομάδα την οποία παρακολουθούν οι αρμόδιες αρχές αλλά δεν αποκάλυψε για ποια πρόκειται. Το μόνο που επισήμανε μετά από ερωτήσεις του δημοσιογράφου ήταν ότι αυτή η ομάδα δεν βρίσκεται στο 4ο γκρουπ
( Αγγλία, Ιταλία, Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα ).
Η απορία που έχουμε, όμως όλοι είναι αν τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν στη FIFA για στημένους αγώνες ή ήταν κάτι που εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς. Τη στιγμή μάλιστα που τώρα πια στήνονται ακόμη και αγώνες της γειτονιάς, θα έπρεπε η FIFA, η UEFA και οι ποδοσφαιρικές ( και όχι μόνο ) ομοσπονδίες των χωρών να λάβουν κάποια στιγμή δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση τέτοιων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου