Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2014

ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

                            Μπασκετμπολίστας στο NCAA με ένα χέρι

Η δύναμη της ψυχής του Ζακ Χόντσκινς κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαιτερότητά του να έχει μόνο ένα χέρι. 
Ο Αμερικάνος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος γεννήθηκε χωρίς το κάτω μέρος του αριστερού του χεριού. Παρόλα αυτά, από μικρό παιδί δεν άφησε αυτό το πρόβλημα να του ανακόψει την αγάπη του για τον αθλητισμό και κυρίως το μπάσκετ. Όνειρό του ήταν να αγωνιστεί κάποτε στο κολεγιακό πρωτάθλημα, κάτι που κατάφερε Στον παρθενικό του αγώνα με τους Φλόριντα Γκέιτορς, έπαιξε μόλις δύο λεπτά έχοντας ένα άστοχο λέι απ, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων για τη δύναμη της ψυχής του.

Κι αν κάποιος νομίζει πως η συμμετοχή του σε ένα από τα φημισμένα κολέγια του NCAA γίνεται χαριστικά, κάνει λάθος. Ο Χόντσκινς, που κατάγεται από την Τζόρτζια, έφτασε να έχει στην τελευταία του χρονιά με το λύκειό του περίπου 23 πόντους κατά μέσο όρο.

«Δουλεύω όσο σκληρά όλοι οι άλλοι. Θέλω πρώτα να με αναγνωρίσουν σαν παίκτη και νομίζω πως έχω αποδείξει αρκετά. Από μικρός ήθελα να παίξω κολεγιακό μπάσκετ και ποτέ δεν πίστευα πως δεν μπορώ να κάνω κάτι. Χαίρομαι που η ιστορία μου έχει φτάσει έξω στον κόσμο από τα ΜΜΕ και μπορεί να γίνει παράδειγμα για πολλά παιδιά που έχουν ανάλογα προβλήματα», τόνισε ο ταλαντούχος αθλητής, που έχει επιλέξει τη διοίκηση επιχειρήσεων ως τομέα των σπουδών του. 

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου