Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

                   Ολυμπιακός
Τα όσα έγιναν από τους φιλάθλους στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στις 26 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.
Συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης, ζητεί από την Εισαγγελία του Πειραιά να διερευνηθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε βάρος της διοίκησης αλλά και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Ο εισαγγελικός λειτουργός τονίζει ότι οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων. Κάτι που όπως επισημαίνει δεν είχε γίνει στον αγώνα Ολυμπιακός - Γιουβέντους λίγες μέρες πριν.
Συνεπώς, όπως επισημαίνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα και ζητεί από την Εισαγγελία Πειραιά να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι τυχόν ευθύνες.
Να σημειωθεί πως η εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα συσχετιστεί με την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ήδη η Εισαγγελία του Πειραιά.
Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι έσκασε φωτοβολίδα ακριβώς δίπλα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και ο διαιτητής αν και παρακολουθούσε την σκηνή δεν διέκοψε τον αγώνα ως όφειλε, κάτι για το οποίο οι υπεύθυνοι της Ελληνικής διαιτησίας... κωφεύουν. Πάντως και το Αγγλικό δίκτυο BBC αναφέρθηκε εκτενώς με ρεπορτάζ του στην συμπεριφορά των φιλάθλων σε αυτό το ματς, αλλά και γενικότερα στα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου