Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Νωρίς το απόγευμα οολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, περίπου 3.000 εκπαιδευτικών, υπαλλήλων των πανεπιστημίων, σχολικών φυλάκων και φοιτητών.

Λίγο πριν σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν ολιγομελής ομάδα διαδηλωτών εκτόξευσε νεράτζια προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο προαύλιο της Bουλής, ενώ οι Αρχές απομάκρυναν τους εύζωνους από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Το επεισόδιο, ωστόσο, δεν έλαβε έκταση και λίγο αργότερα οι δρόμοι, που είχαν κλείσει, δόθηκαν στην κυκλοφορία.
Η πορεία των διαδηλωτών ξεκίνησε από τα Προπύλαια και έφτασε μπροστά από τη Βουλή, όπου οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή.
ΦΩΤΟ-Με μικροεπεισόδια ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο αριθμός των καταλήψεων μειώνεται. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των περιφερειακών διευθύνσεων, τα σχολεία υπό κατάληψη ήταν σήμερα 253 από 364 προχθές και περίπου 580 την πρώτη μέρα. Σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο εκφοβισμός από πλευράς κυβέρνησης και εισαγγελέων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν καθεστώς τρομοκρατίας σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου