Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- "PERSONA NON GRATA" ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ


Σοκάρει το τραγικό γεγονός με το θάνατο ενός Σέρβου φιλάθλου στην Κωνσταντινούπολη όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ την Παρασκευή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από χούλιγκαν.
Το Σέρβικο προξενείο επιβεβαίωσε το θάνατο του 25χρονου άνδρα, όπως αναφέρει σε άρθρο του η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Mondo.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας ΦΚ Ερυθρού Αστέρα του Βελιγραδίου, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της σερβικής ομάδας και της τουρκικής Γαλατασαράι, συγκρούστηκαν με Τούρκους οπαδούς μπροστά από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αμπντί Ιπεκτσί.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με με τον ομόλογό του της Τουρκίας, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός και ζήτησε να τιμωρηθεί ο δράστης. Ακόμη, ενημέρωσε τον Τούρκο πρωθυπουργό ότι ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατά, Αταμάν, είναι ανεπιθύμητος στη Σερβία γιατί μετά τον αγώνα χαρακτήρισε τρομοκράτες τους Σέρβους φιλάθλους.
Για την ιστορία να ανφέρουμε ότι η Τούρκικη ομάδα επικράτησε με 110-103.
Δείτε σχετικό βίντεο από τις συμπλοκές:

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου