Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ


Αυτό το βλέμμα του Γιάννη Βαρουφάκη είναι το βλέμμα που περιμέναμε όλοι οι Έλληνες την τελευταία πενταετία και... τα λέει όλα.
Ο νέος Υπουργός Οικονομικών στη συνάντηση που είχε με τον Νταϊσελμπλουμ δεν έκανε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που τόνιζε αυτά τα χρόνια της κρίσης σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση. Άρα ο κόσμος που τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους γνώριζε πολύ καλά τι ζητούσε από αυτόν. Άλλωστε, μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν είχε ανάγκη να έρθει να ασχοληθεί με την οικονομία της χώρας μας αυτή την εποχή και για έναν τύπο ναι μεν αστό, αλλά πολύ... χύμα και με οικονομικές γνώσεις που χρυσοπληρώνονται στο εξωτερικό.

Από την άλλη, ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν έκανε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ότι φώναζε ο Αλέξης Τσίπρας τόσο καιρό και από ότι πρεσβεύει σαν κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γι΄αυτό και όταν αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση ο Υπουργός Οικονομικών κατέφθασε στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ενώπιον και του Γιάννη Δραγασάκη δήλωσε ότι έχει σκοπό να πρωτοτυπήσει και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του απέναντι στον Ελληνικό λαό, αντίθετα από ότι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τώρα όσο αφορά τη συνάντηση Βαρουφάκη-Νταισελμπλούμ, το γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο όπου στο τέλος της συνάντησης ο Ολλανδός σκύβει και ψυθιρίζει κάτι στο αυτί του Έλληνα, ο οποίος απαντάει με ένα μακρόσυρτο " ουάου...". Άλλοι λένε ότι του είπε " σήμερα σκότωσες την τρόικα " και άλλοι ότι " είσαι πολύ μαχητικός " Ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης, πάντως δεν έχει γνωστοποιήσει τι ακριβώς ειπώθηκε.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου