Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

                          

Καλή χρονιά για όλους.

Έφτασε το 2015, ένας νέος χρόνος που φέρνει όπως και όλοι οι προηγούμενοι βέβαια, ελπίδες και πολλά χαμόγελα.

Θα μου πείτε τώρα και τι μπορεί να άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες ; Σαφώς και τίποτα ή και πολλά θα έλεγα εγώ. Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης να μπορείς να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι.
Ας μην αφήσουμε, λοιπόν έναν ακόμη χρόνο χαμένο. Ας γίνει η σημερινή μέρα η προσωπική πρωτοχρονιά για τον κάθε ένα ξεχωριστά.
Ας αφήσουμε τις μιζέριες ( άλλωστε η καθημερινότητα είναι αδυσώπητη ούτως ή άλλως ) και ας μάθουμε πρωτ' απ' όλα να ακούμε. Αν καταλάβουμε ότι το νόημα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να είμαστε καλά με τους γύρω μας είναι ότι δεν ξέρουμε να ακούμε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Να ακούμε τους πάντες γιατί μόνο τότε θα νιώσουμε τις ψυχές τους και συγχρόνως και τον παλμό της δικής μας ψυχής.

Μετά από αυτό θα μπορέσουμε να αφήσουμε στην άκρη και τις μικροπρέπειες και γενικότερα τον μικρόκοσμό μας και θα ανοίξει ο δρόμος οι ελπίδες και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα. Μην αφήνετε κανέναν να πληγώνει την αξιοπρέπειά σας και να σας θεωρεί άβουλα όντα χωρίς θέλω, νιώθω, ελπίζω, ονειρεύομαι. Αντισταθείτε και παλέψτε για ένα όμορφο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή είναι μία και είναι ωραία αρκεί να δούμε τι θετική της πλευρά και να προσπαθήσουμε να την κάνουμε όπως τη γουστάρουμε και μας αξίζει, χωρίς όμως να ξεχνάμε τους δίπλα μας ή να προσπαθούμε να ζούμε εις βάρος τους.
 Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι μεταξύ μας και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό.

Ας αφήσουμε, λοιπόν πίσω τα παλιά, ας κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό και ας προχωρήσουμε μπροστά ακολουθώντας με πείσμα τα όνειρά μας. Τίποτα στη ζωή δεν πετυχαίνεται χωρίς κόπο και αν κάποια στιγμή γίνει αυτό δεν θα υπάρχουν οι στέρεες βάσεις για να κρατήσει.

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν στο τέλος του 2015, στον απολογισμό μας, αυτό το πρόσημο να είναι θετικό για τον κάθε ένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου