Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015

" ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ " ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

                          ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΧΑΟΣ στο Παρίσι: Δύο ομηρίες σε εξέλιξη! Δύο νεκροί σε Εβραϊκό παντοπωλείο!

Συνεχίζεται η επέλαση των Μουσουλμάνων τρομοκρατών στο Παρίσι, καθώς πριν δύο ώρες είχαμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό. 
Συγκεκριμένα, ένοπλος εισέβαλε σε εβραϊκό παντοπωλείο και κρατά πέντε άτομα σε ομηρία. Δυστυχώς, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για δύο νεκρούς μέσα στο παντοπωλείο, κάτι το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τις Γαλλικές αρχές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ο ίδιος που άνοιξε πυρ στη Μονρούζ την Πέμπτη και σκότωσε μία δημοτική αστυνομικό. Στη συνέχεια, είχε διαφύγει. Πηγές του Monde αναφέρουν ότι ύποπτοι για τους πυροβολισμούς στη Μονρούζ είναι μία γυναίκα, η Χαγιάτ Μπουμεντιέν και ένας άνδρας ο Αμεντί Κουλιμπαλί. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε εάν και οι δύο ύποπτοι είναι στο σημείο.
Ο δράστης της επίθεσης στη Μονρούζ έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να είχε βρεθεί στο περιβάλλον των αδελφών Κουισί που άνοιξαν πυρ στα γραφεία του Charlie Hebdo, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές κοντά στην έρευνα που επικαλείται ο Monde. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 14:00 ώρα Ελλάδος στο προάστιο Βενσάν του Παρισιού στα ανατολικά της πόλης. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και ένα ελικόπτερο πετά πάνω από το σημείο.
Η ομηρεία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών που έχουν συγκλονίσει τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες, μετά την επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo που στοίχισε τη ζωή σε 12 άτομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, σπεύδει στο σημείο της επίθεσης.
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αξιωματούχους, αναφέρει ότι από τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στο παντοπωλείο δεν επιτρέπεται να βγει και να μπει κανείς.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνεται το Τροκαντερό στο Παρίσι, εντοπίστηκε ένοπλος!
Εν τω μεταξύ πριν από λίγο χτύπησε " κόκκινος συναγερμός" στην πλατεία του Τροκαντερό όπου εντοπίστηκε ένοπλος άνδρας και εκκενώθηκε η γύρω περιοχή ενώ σταμάτησε να λειτουργεί και η γραμμή 6 του μετρό. 

ΠΗΓΗ: to xwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου