Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

                            
Δεν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση, όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο πρόεδρος του ποταμιού, τόνισε ότι βρέθηκαν κάποια σημεία σύγκλισης, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι συμφωνεί σε κάποια σημαντικά θέματα, τα οποία, όμως δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη από τη νέα κυβέρνηση.

Παρόλα αυτά, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την πρόθεσή τους να συμμετάσχει το Ποτάμι σε μια εθνική επιτροπή διαπραγμάτευσης, μόλις ξεκαθαρίσει η νέα κυβέρνηση τις θέσεις και τη στρατηγική της απέναντι στους εταίρους.

Ο κ. Θοδωράκης δήλωσε ότι "η Ελλάδα πρέπει να πάει ενωμένη έξω και με ένα σχέδιο τέτοιο που να διευκολύνει το μέλλον της χώρας, αλλά χωρίς να συγκρούεται με την κεντρική κατεύθυνση που είναι η παραμονή στην Ευρώπη".

Κληθείς να κάνει έναν απολογισμό της συνάντησης με τον νέο πρωθυπουργό, είπε πως "υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις, αλλά υπάρχουν και σημεία συμφωνίας", προσθέτοντας πως "είναι καλό σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα σημεία συμφωνίας και να τα διευρύνουμε και να παίρνουμε αποφάσεις με βάση τις πραγματικές πολιτικές". 
Ακόμη, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να δώσει ψήφο ανοχής σε αποφάσεις της κυβέρνησης  που θα έχουν να κάνουν με το καλό του τόπου.

"Περιμένουμε να δούμε τις πραγματικές προτάσεις του κ. Τσίπρα και να τοποθετηθούμε" κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου