Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

                  Έκτακτη νυχτερινή σύσκεψη στο Μαξίμου μετά την ρήξη

Μέχρι αργά τη χθεσινή νύχτα κράτησε η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Γιάννη Βαρουφάκη, την οποία συγκάλεσε ο πρωθυπουργός και είχε σαν θέμα την αποτίμηση των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουν στην Αθήνα. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας μένει αμετακίνητος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τόνισε στους συνεργάτες του ότι «Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου». 

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει την σταθερή πολιτική θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά έναντι των δανειστών.

Μετά από αυτό αν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, αυτή θα γίνει σήμερα και θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου