Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ PODEMOS ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ... ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

                     
«Δεν κάνουμε αυτή τη συγκέντρωση για να ζητήσουμε κάτι από την κυβέρνηση, αλλά για να πούμε ότι το 2015 θα υπάρχει μια κυβέρνηση των πολιτών» με αυτά τα λόγια ο Πάμπλο Ιγγλέσιας έδωσε το σύνθημα στην πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση των Podemos στην Ισπανία. οι Έλληνες έκαναν την αρχή και τώρα μένει και στους υπόλοιπους λαούς να ξεσηκωθούν δημοκρατικά για ένα καλύτερο μέλλον παγκοσμίως.



Το πλήθος φώναζε το σύνθημα "ναι, μπορούμε" και "τικ τακ τικ τακ", υπονοώντας ότι ο χρόνος τελειώνει για την πολιτική ελίτ της χώρας. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το Podemos προηγείται στην πρόθεση ψήφου, καταφέροντας να διεισδύσει σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα El Pais, το κόμμα του Πάμπλο Ιγκλέσιας συγκεντρώνει το 28,2%, με το σοσιαλιστικό PSOE να ακολουθεί με 23,5%, και το Λαϊκό Κόμμα του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 19,2%.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις Ευρωεκλογές που έγιναν τον περασμένο Μάιο, το κόμμα (τότε δεν είχε ακόμα πάρει τη μορφή του πολιτικού σχηματισμού) κατάφερε να εκλέξει 5 ευρωβουλευτές, επί συνόλου 54. 
Δείτε το βίντεο από την μεγάλη συγκέντρωση:





ΠΗΓΗ: kinisienergoipolites.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου