Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Έπεσαν από τα σύννεφα όλοι όσοι άκουσαν από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο χρεός, ότι υπάρχει λίστα με δημοσιογράφους, οι οποίοι λάμβαναν μέρος σε σεμινάρια του ΔΝΤ και μάλιστα πληρώνονταν γι΄αυτό.
Μόνο που από το 2010, ο πρόεδρος της εταιρίας δημοσίων σχέσεων CIVITAS, Γιώργος Φλέσσας είχε αναφέρει ότι συχνά έφερνε σε επαφή Έλληνες δημοσιογράφους με το ΔΝΤ ώστε να μάθουν τις θέσεις του και να εκπαιδευτούν πάνω σε αυτές. Τότε... δεν ίδρωσε το αυτί κανενός και από τότε κοντά πέντε χρόνια μετά έγινε στην Ελλάδα η μεγαλύτερη προπαγάνδα όλων των αιώνων για τους καλούς Ευρωπαίους εταίρους, για την προσπάθεια της συγκυβέρνησης ΝΔ με ΠΑΣΟΚ να σώσουν την χώρα και τόσες μπούρδες που ακούγαμε και διαβάζαμε από αντικειμενικούς και καλά ενημερωμένους δημοσιογράφους.
Αυτή τη στιγμή, όμως ο κ. Ρουμελιώτης εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ το είπε ξεκάθαρα και η τωρινή κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να αποκρύψει το γεγονός. Ήδη έχει ζητηθεί η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων.

Σήμερα η " Ακρόπολη " δημοσίευσε λίστα με ονόματα που σύμφωνα με την εφημερίδα είναι αυτοί που εκπαιδεύτηκαν από το ΔΝΤ. Δεν τα υιοθετούμε και δεν τα δημοσιεύουμε καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπί και δεν υπάρχει η επίσημη λίστα του ΔΝΤ.
Οι σίγουροι, πάντως έτσι όπως το διέρευσαν οι ίδιοι, είναι η Μαρία Σπυράκη από το MEGA που αργότερα έγινε και βουλευτής της ΝΔ, ο Γιάννης Πρετεντέρης, Παντελής Καψής από τα ΝΕΑ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλςο Τσίμας και Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου