Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

ΡΕΝΤΣΙ: " ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ "-ΤΟΜΣΕΝ: " ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΚΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"-ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΗΞΗΣ

                   Αποτέλεσμα εικόνας για ρεντσι
Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Ματέο Ρέντσι δηλώνοντας ότι η Ε.Ε. δέχεται πιέσεις για ρήξη με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας τόνισε: «Με την Αθήνα χρειάζεται να είμαστε ξεκάθαροι: Η κυβέρνηση πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει μία έντονη πίεση από την κοινή γνώμη μερικών χωρών να χρησιμοποιήσουν το παράθυρο για να κλείσουν οι λογαριασμοί με την Ελλάδα, ώστε να αποκλείσουν μία για πάντα το ζήτημα της παρουσίας της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».
Από την άλλη ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τόμσεν στο περιθώριο των διαβουλεύσεων με την Ελληνική αντιπροσωπεία φέρεται να δήλωσε : " Δεν πρέπει να υποκύψουμε και να φανεί ως κακή η προηγούμενη Ελληνική κυβέρνηση ".
Τέλος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από πλευράς Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να παλέψει για μία έντιμη συμφωνία, αλλά σε περίπτωση που οι εταίροι είναι ανένδοτοι και συνεχίζουν να απαιτούν τον στραγγαλισμό της χώρας, έχει αποφασίσει ήδη τα επόμενα βήματά του:
Θα προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό όπου θα του αναλύσει επακριβώς όλα όσα διεξάγονται και λέγονται όλες αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες και όλες τις ζυμώσεις που έχουν γίνει τους μήνες που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ενημερώσει τους αρχηγούς όλων των άλλων κομμάτων.
Τέλος θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα προς τον Ελληνικό λαό με το ερώτημα αν δέχεται να υπογραφούν τα μέτρα που απαιτούν οι εταίροι μας για συμφωνία.
Στο παρασκήνιο των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες, εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα που θέλουν εκπροσώπους μεγάλων Ελλήνων επιχειρηματιών και ανθρώπων που ηγούνται των ΜΜΕ της χώρας μας να βρίσκονται στις Βρυξέλλες και να πιέζουν ΔΝΤ και Γερμανία για ακόμη μεγαλύτερη πίεση προς την Ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου