Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

" Ανάσα " αναμένεται να πάρουν άμεσα ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι οποίες είχαν κάνει αιτήσεις να πληρωθούν για υπηρεσίες τους στα έτη 2007-2013 μέσω ΕΣΠΑ. Η Κομισιόν αποδέσμευσε ποσό ύψους 150 εκ. ευρώ για χρηματδότηση των προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ μετά από μετά από προσπάθειες δύο μηνών από πλευράς του Υπουργείου Οικονομικών της χώρας μας.

Τα χρήματα αυτά έπρεπε να είχαν δοθεί τμηματικά τα τελευταία χρόνια αλλά η Ε.Ε. αρνούνταν να τα δώσει μετά από αρνητική έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επιχειρήσεων που προήλθε από καταγγελίες και ενδείξεις διαφθοράς υπηρεσιακών παραγόντων στην Ελλάδα που φαίνεται ότι λιμαίνονταν τα χρήματα του ΕΣΠΑ. Δηλαδή μιλάμρ για τα προηγούμενα έτη που κυβερνούσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Το θετικό είναι ότι ανοίγει πλέον η ... πηγή του ΕΣΠΑ και θα πάρουν " ανάσα " κάποιες ιδιωτικές και κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από την άλλη το αρνητικό είναι ότι τέτοιες καλές ειδήσεις δε φαίνεται να βρίσκουν χώρο στα μεγάλα ΜΜΕ αυτής της χώρας.
Τα συμπεράσματα δικά σας

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου