Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΚΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

                          Νέα παρέμβαση Τσίπρα εντός της ημέρας
Όλο και πληθαίνουν οι φήμες για έκτακτο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες ώστε να συναντήσει τους κοινωνικούς εταίρους και να συζητήσουν επί νέας βάσης τη συμφωνία με τις αλλαγές που έκανε η Ελληνική κυβέρνηση μετά τη γέφυρα επικοινωνίας που άνοιξε χθες αργά το βράδυ ο Γιούνκερ. Πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό μέχρι το βράδυ ο πρωθυπουργός της χώρας να προβεί σε νέες δηλώσεις τύπου διαγγέλματος απέναντι στον Ελληνικό λαό για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία έντονη κινητικότητα σε Αθήνα και Βρυξέλλες, συχνές επικοινωνίες ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και Σουλτς, Γιούνκερ, Μέρκελ και Ντράγκι. Από πλευράς Ελληνικής κυβέρνησης υπάρχει νέα πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί άμεσα, ίσως ακόμη και σήμερα. Όπως γράφαμε χθες αργά το βράδυ ο Γιούνκερ έστειλε μήνυμα στον Τσίπρα και του έλεγε ότι θα μπορούσε να κάνει μίας αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα συμφωνία, ενώ υπήρχε και η δέσμευση ότι από τον Οκτώβριο θα ανοίξει η συζήτηση και για την αναδιάρθρωση του χρέους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που εμφανίζει η ιστοσελίδα real.gr,  η Αθήνα εξετάζει το ενδεχόμενο αιτήματος για σύγκληση του Eurogroup σήμερα ώστε να επανεκκινήσει η διαπραγμάτευση, αλλά να αποφασιστεί η παράταση του προγράμματος και να εξασφαλιστεί η πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου