Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

                    
Με μια νέα μεγάλη συγκέντρωση αναμένεται να απαντήσουν σήμερα οι Αθηναίοι και όχι μόνο πολίτες σε αυτούς που συνεχίζουν να επιμένουν στις πολιτικές της λιτότητας.
Το κάλεσμα απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: 
"Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας".
Μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες τις προηγούμενες μέρες που σκοπό είχαν την στήριξη της Ελλάδας απέναντι στην σκληρή στάση των εταίρων μας, μάλλον ήρθε ο καιρός να διαδηλώσουμε και οι ίδιοι για μας. Δεν είναι δυνατόν να παλεύουν οι ξένοι για το δίκιο μας και την ζωή μας γενικότερα και μεις από τον καναπέ απλά να σχολιάζουμε.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 7.30 στο Σύνταγμα. Μπορεί το κάλεσμα να έχει γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας νοιάζει αυτό γιατί αφορά όλους μας.
Να είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου