Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/12-ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ-" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

                       1

Σήμερα στις 10.30 στο ξενοδοχείο " Τιτάνια" πραγματοποιείται η ευρεία σύσκεψη της ΠΑΣΙΔΙΚ.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το εξώδικο που έστειλε ο ΕΟΠΥΥ απειλώντας να διακόψει τις συμβάσεις με όσους προβούν σε επίσχεση. Διακεκριμένοι νομικοί θα δώσουν τις κατευθυντήριες για το πως θα χειριστούν αυτό το θέμα, ενώ θα ζητηθεί η συναίνεση από όλα τα μέλη για έναρξη της επίσχεσης από Δευτέρα 8/12/14.

Ακόμη, στην ευρεία σύσκεψη θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υπόλοιπων πάροχων, εκτός διαγνωστικών με στόχο να προβούν όλοι από κοινού στην επίσχεση.

Τέλος, θα δοθεί σε όλους τους παρόχους το προσχέδιο των νέων συμβάσεων που θα κληθούν να αποδεχθούν για να ισχύσουν από 1/1/15. Όπως, δηλώνουν οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΙΔΙΚ, αλλά και οι υπόλοιποι πάροχοι η νέα σύμβαση νομιμοποιεί όλα τα ληστρικά μέτρα που έχει πάρει το Υπουργείο και ο ΕΟΠΥΥ  εις βάρος τους, ενώ τους δένει χειροπόδαρα και σε ένα καθεστώς δουλείας.
Γι' αυτό το λόγο και θέλουν να συμφωνήσουν όλοι από κοινού να μην αποδεχθούν τη νέα σύμβαση αν δεν αλλάξουν κάποιοι όροι που κρίνονται ουσιαστικοί και οδηγούν σε κλείσιμο επιχειρήσεων και εκατοντάδες υπαλλήλους στην ανεργία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου