Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΖΕΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στη γιορτή του ΠΣΑΤ παραβρέθηκε ο μικρός Τζέι, ο Σκωτσέζος φίλαθλος της Σέλτικ, αλλά και πιστός φίλος του Γιώργου Σαμαρά που τον Μάιο είχε συγκινήσει όλους τους φιλάθλους όταν ο Έλληνας παίκτης έκανε τον γύρο του θριάμβου στο γήπεδο έχοντάς τον στην αγκαλιά του.
Ο μικρός θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά που πάσχει από σύνδρομο down ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων του ΠΣΑΤ στο ΣΕΦ σήμερα το απόγευμα, καθώς και οι δυο τους έλαβαν τιμητική διάκριση με το βραβείο "αθλητικής προσφοράς και ήθους".

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιώργος Σαμαράς συγκίνησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αναφέροντας: «Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΠΗΓΗ: lifo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου