Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ-ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η MIG

                     

Στην Αμερικανική πολυεθνική εταιρία επενδύσεων KKR πέρασε ουσιαστικά ο έλεγχος του ομίλου της MIG με τη συμφωνία που έκλεισε πριν λίγες μέρες η Τράπεζα Πειραιώς για τη μεταβίβαση και διαχείριση επιχειρηματικών δανείων ύψους 1,2 δις ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  " Πρώτο Θέμα ", η συμφωνία περιλαμβάνει δάνεια, συμμετοχές εταιριών και σύνθετες συναλλαγές επί συμμετοχών που αφορούν τον όμιλο MIG. Πρόκειται για το πρώτο deal πώλησης επιχειρηματικών δανείων στην Ελλάδα και σίγουρα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνέχεια ίδιων επιχειρηματικών συμφωνιών.

Η KKR είναι επενδυτικός φορέας που διαχειρίζεται διεθνώς εταιρίες αξίας  1 τρις δολαρίων και οι οποίες απασχολούν 900.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα μέσω εξαγοράς ελέγχει ήδη τις εταιρίες Nielsen και First Data. Μετά από αυτή τη συμφωνία θα ελέγχει και τις εταιρίες του ομίλου MIG και συγκεκριμένα: Vivartia, Goody's, Flocafe, Everest, Superfast Ferries, Singular Logic, " Υγεία" και η ακτοπλοϊκή Attica.

Το μόνο που μένει να δούμε και το οποίο θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο από όλα είναι αν υπάρξουν εξελίξεις και ποιες θα είναι αυτές όσο αφορά το προσωπικό που αυτές οι εταιρίες απασχολούσαν μέχρι τώρα και που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν με άλλα αφεντικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου