Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΕΑ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

                       Εξάρχεια

Επεισόδια και συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομία και διαδηλωτές είχαμε χθες στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και υπέρ του αγώνα που δίνει ο Νίκος Ρωμανός.

Για άλλη μια φορά πολιτεία και αστυνομία έδειξαν... τα δόντια τους απέναντι σε αθώους στην πλειοψηφία τους ανθρώπους. Οι κλούβες γέμισαν με προσαχθέντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων συνελήφθησαν στο σωρό και κακοποιήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας. Ο αριθμός των προσαγωγών είναι απροσδιόριστος καθώς μαζικές συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας. 
Κάτω από τα γραφεία της «Αυγής» στην Αγίου Κωνσταντίνου δεκάδες νέοι άνθρωποι, ανήλικοι  πολλοί από αυτούς έχουν προσαχθεί, αφού περνούν από σωματικό έλεγχο, μια ακραία αυθαιρεσία από πλευράς των αστυνομικών οργάνων που δεν πτοήθηκαν ούτε από την παρουσία δημοσιογράφων, αλλά ούτε από την παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κατερίνα Ιγγλέση, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει στη ΓΑΔΑ ανήλικα παιδιά, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να την εμποδίσουν. Ο αυταρχισμός και η καταστολή στοχοποίησε και τον χώρο του Τύπου. Σε μια αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στην Ομόνοια, στην Αγίου Κωνσταντίνου, οι δυνάμεις ασφαλείας χτύπησαν τον δημοσιογράφο του 105.5 στο Κόκκινο, Παναγιώτη Αντωνογιαννάκη και παρά το γεγονός ότι γνωστοποίησε ότι είναι δημοσιογράφος. Και δεν σταμάτησαν εκεί... Η δημοσιογράφος της «Αυγής» Ειρήνη Λαζαρίδου προσήχθη στο Α.Τ Ομονοίας, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκαν και οι φωτορεπόρτερ με τον Γιώργο Νικολαϊδη να μεταφέρεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Δεκάδες μαρτυρίες στον σταθμό μας για ξυλοδαρμούς διαδηλωτών από τις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ. Δεκάδες και οι κλούβες που μεταφέρουν μαζικά διαδηλωτές στη ΓΑΔΑ. 

Ακόμη, είχαμε διάφορα επεισόδια με φωτιές σε κάδους και βόμβες μολότωφ, στο σταθμό της Ομόνοιαε και της Βικτώρια, στη Στουρνάρη και στα Εξάρχεια. 

Εν ω μεταξύ εντύπωση προκαλεί το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει αστυνομικούς και κουκουλοφόρους να βρίσκονται παρέα στις οδούς Στουρνάρη και Πατησίων, σαν... καλοί φίλοι, αγαπημένοι ( η παρακάτω φωτογραφία είναι μέρος αυτού του βίντεο ).

View image on Twitter

ΠΗΓΗ: stokokkino.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου