Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

                   
                            

Τον πρώτο του τίτλο κατέκτησε ο Παναγιώτης Γκιώνης σε διασυλλογικό επίπεδο, όπου η ομάδα του η Μπορούσια Ντόρντμουντ κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας. 
Μετά από 12 συνεχή χρόνια στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, ο Έλληνας διεθνής παίκτης πήρε μεταγραφή τη φετινή χρονιά στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Ντόρντμουντ όπου η βοήθειά του στην κατάκτηση του κυπέλλου ήταν πολύτιμή.
Οι τελικοί ανάμεσα στις οκτώ φιναλίστ που έφτασαν εκεί μετά από σειρά αγώνων διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Φούλντα και η Μπορούσια κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από πέρσι με βασικό τον Έλληνα «αμυντικό». Προχώρησε με δύο νίκες 3-0 και στον τελικό ξεπέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της οικοδέσποινας Φούλντα με 3-2. Σε ατομικό επίπεδο ο Γκιώνης είχε από μία νίκη στα προημιτελικά και τα ημιτελικά, ενώ ηττήθηκε στον τελικό. 
Μεγάλη στιγμή της βραδιάς, όταν οι συμπαίκτες του προέτρεψαν τον Γκιώνη α σηκώσει αυτός το κύπελλο, αναγνωρίζοντάς του τη μεγάλη του συμβολή. Η καλύτερη διαφήμιση για τον Ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το πινγκ πονγκ αποτελεί ο Παναγιώτης Γκιώνης και του αξίζουν συγχαρητήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου