Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Σε αυτή τη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την ελευθερία στο λόγο και την σκέψη, δυστυχώς έχουμε χάσει κάθε έννοια της λέξης δημοκρατία.
Μας ποτίζουν κάθε μέρα με φόβους, η τρομοκρατία στην καθημερινότητά μας είναι επιβεβλημένη και αυτοί που μας κυβερνούν με έναν τρόπο σχεδόν φασιστικό προχωρούν άφοβα στο δρόμο που έχουν κάποιοι Ευρωπαίοι " σωτήρες" χαράξει για μας.

Όσοι νομίζουν ότι το θέμα είναι ο Ρωμανός όχι μόνο κάνουν λάθος, αλλά μάλλον αποπροσανατολίζουν και την κοινή γνώμη. Το θέμα είναι τι κάνει ένα ευνομούμενο κράτος, ένα κράτος πρόνοιας για να μην φτάνουν τα παιδιά μας στην παρανομία και αν αυτό γίνει τι κάνει για να τα επαναφέρει.
Η έλλειψη παιδείας, την οποία εσκεμμένα εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν ισοπεδώσει οι κυβερνώντες αυτής της χώρας μας οδηγεί σε αδιέξοδα και σε μια ζωή που δεν μας αξίζει.
Ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας από βήματος βουλής μιλάει απαξιωτικά για ένα παιδί που ότι κι αν έκανε οφείλουμε σαν κοινωνία να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Όταν δίνεις ευκαιρίες σε βιαστές, παιδόφιλους και εγκληματίες που σκοτώνουν χωρίς δισταγμό για... ψύλλου πήδημα, τότε οφείλεις να δώσεις μία ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο αν μη τι άλλο για τη μόρφωσή του. Για ένα δικαίωμα στην εκπαίδευση που οφείλουμε συνταγματικά να το προσφέρουμε σε όλους.

Λυπάμαι πραγματικά όταν βλέπω τον Αντώνη Σαμαρά να μιλά έτσι ( όχι ότι δεν το περίμενα).
Μόνο που θα γίνει ακόμη χειρότερος αν σήμερα για λόγους εντυπώσεων και ψηφοθηρίας, μετά τη συνάντηση με τον πατέρα του Ρωμανού κάνει μία μεγάλη κωλοτούμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου