Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


               Χρυσή Αυγή - HXHTIKΟ: «Ακούστε τον Σαμαρά να δίνει εντολή στους δικαστές να γαμησ...ν τρεις»!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως είναι γνωστό βρέθηκε χθες στη Βουλή όπου συζητήθηκε το θέμα της άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου. Εκεί για άλλη μια φορά φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο πόσο σάπιο είναι το πολιτικό μας σύστημα και πως μέσα από αυτή τη σαπίλα ανδρώνονται εκτρώματα όπως η " Χρυσή Αυγή".
Υπηρέτες του συστήματος διώκονται από τους ίδιους τους δημιουργούς τους και αυτοί με τη σειρά τους, τους στήνουν ... στον τοίχο χρησιμοποιώντας τα ίδια όπλα. Μέσα σε όλα αυτά μια κοινωνία που ... βράζει και ένας λαός που υποφέρει. 
Όπως ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του ο Κασιδιάρης υπάρχει διάλογος όπου ανώτατος παράγοντας μιλώντας προς παράγοντα της Δικαιοσύνης αναφέρει: «πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάρει θα τους γα...ει». Μέσα από το ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η " Χρυσή Αυγή" και παραθέτουμε παρακάτω, ακούγεται καθαρά η φωνή του Αντώνη Σαμαρά. Βέβαια, η φράση αυτή από μόνη της δε σημαίνει κάτι. Από την " Χρυσή Αυγή" , όμως τονίζουν ότι αυτή η φράση είναι ένα μέρος ηχητικών ντοκουμέντων όπου έχουν γράψει και πρωταγωνιστεί ο πρωθυπουργός της χώρας.
Ακούστε το ηχητικό όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:




ΠΗΓΗ; toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου