Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



" Κλέβουμε " το δημοσίευμα από την έγκυρη ιστοσελίδα medispin.blogspot.gr, η οποία με τη σειρά της το αναδημοσίευσε από την Πατρινή εφημερίδα " Κόσμος ".

Ο χώρος της υγείας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 5 χρόνων και οτιδήποτε καινούργιο γίνεται σαν επένδυση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Ένας έξυπνος και πετυχημένος επιχειρηματίας δε νομίζω να έκανε ποτέ μία τέτοια κίνηση και δε θα γνώριζε τα ρίσκα της, Άρα κάτι έχει συμφωνήσει ή κάποιο νομοσχέδιο περιμένει και ειδικά τη δεδομένη στιγμή που με τη μείωση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ  είναι γνωστό ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

Από την άλλη έχει γίνει λίγο πολύ γνωστό ότι αρχές του 2014 υπήρχε η άτυπη συμφωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα δοθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις των νοσοκομείων σε κάποια μεγάλα διαγνωστικά κέντρα. Το σχέδιο τελικά κατέρευσε, τα δεδομένα άλλαξαν και οι μεγάλοι επιχειρηματίες στον χώρο φαίνεται να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδιέξοδο.

Αν, λοιπόν επαληθευτεί το δημοσίευμα και γίνει κάτι τέτοιο στην Πάτρα ( μάθαμε ότι ο ίδιος επιχειρηματίας σχεδιάζει  το ίδιο σχέδιο και για Κρήτη ), τότε κάτι υπάρχει πίσω από τις λέξεις που δεν γνωρίζουμε. Και μη βιαστείτε, πίσω από τις λέξεις δεν κρύβεται ο Αλέξης.

Για την ιστορία να πούμε ότι κάτω από το δημοσίευμα υπάρχουν και κάποια σχόλια αναγνωστών, τα οποία οφείλουμε να δημοσιεύσουμε, χωρίς  όμως να τα υιοθετούμε. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του. Κι αν κάποιος από τους εμπλεκόμενους ή ενδιαφερόμενους θέλει να προσθέσει κάτι ή να διαψεύσει το blog μας είναι ανοιχτό σε όλους.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 12 Δεκεμβρίου 2014 - 3:15 μ.μ
Η ανάθεση σε Δ.Κ. των εργαστηριακών εξετάσεων νοσηλευτικών ιδρυμάτων με συμφωνίες κατω από το τραπέζι είναι αρμοδιότητας εισαγγελέως. Τα εργαστηριακα των νοσοκομείων είναι σημαντικού κόστους και ανάληψη του έργου απαιτεί διεθνή διαγωνισμό. Η άφιξη του Δ.Κ στην Πάτρα στοχεύει περισσότερο στην μονοπώληση της Π.Υ 

αμα βρεθη εισαγγελεας να με ξυπνησετε να δω το show

To βανάκι θα το οδηγεί η Τζένη και τις αιμοληψίες θα τις κάνει ο Δημήτρης! τον αναλυτή θα τον χειρίζεται ο Βαγγέλης! βλέπω ΤΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο!

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Λ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ12 Δεκεμβρίου 2014 - 8:47 μ.μ.
Όσα γίνονται στο χώρο της διάγνωσης έχουν τη λογική της μεγάλης - άμεσης - σίγουρης κερδοφορίας του μεγάλου επιχειρηματικού κεφαλαίου με όρους εμπορικούς και όχι Ιατρικούς. Και στήνονται παγίδες-αβλεψίες-λάθη υπηρεσιών και άλλα τέτοια !!!!!! Οφείλουμε να βάλουμε για άμεση συζήτηση και διεκδίκηση ζητηματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο της διάγνωσης, θα είναι ριζικά, θα αποβλέπουν στην περιστολή της λαμογιάς και της πολιτικής διαπλοκής που σήμερα παρά ποτέ (στην κυριολεξία σήμερα) συμβαίνει και στο χώρο μας. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ 2ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;


Ευχαριστούμε το medispin.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου