Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ



" Έτριβαν τα μάτια τους ", όσοι βρέθηκαν χθες στο Υπουργείο Παιδείας και είδαν τους διαδηλωτές φοιτητές να μπαίνουν μέσα ειρηνικά.
Νεα τάξη πραγμάτων, λοιπόν κάθώς ο Αριστείδης Μπαλτάς μόλις πληροφορήθηκε την παρουσία των διαμαρτυρόμενων φοιτητών τους κάλεσε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly». Άκουσε τα αιτήματα τους και συζήτησε φιλικά μαζί τους για ένα ημίωρο.

Επανέλαβε δε τη δέσμευση του υπουργείου να συμπεριλάβει και στο νέο προετοιμαζόμενο πολυνομοσχέδιο τις ρυθμίσεις για κατάργηση κάθε νομοθετικής πράξης που οδηγεί σε διαγραφή φοιτητών και την κατάργηση των Συμβουλίων Ιδρυμάτων στα ΑΕΙ, όπως επίσης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθαριότητας και φύλαξης των πανεπιστημίων καθώς και σίτισης και στέγασης των φοιτητών.

Από την πρώτη στιγμή αυτή  η κυβέρνηση έδειξε ότι θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη και μέχρι τώρα όλα τα στελέχη της πείθουν ότι πέρα από κυβερνώντες αυτής της χώρας είναι απλοί άμνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας και δεν έχουν ανάγκη να κρυφτούν πίσω από τίτλους, κλειστές πόρτες και αστυνομικές φρουρές.

Ανεξάρτητα από την πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και από την γνώμη που μπορεί να έχει ο καθένας μας γι' αυτήν, πάντως τέτοιους πολιτικούς  και τέτοιες συμπεριφορές θέλουμε σαν Έλληνες πολίτες από αυτούς που βρίσκονται πάνω από εμάς και αποφασίζουν για τη ζωή μας.

ΠΗΓΗ:stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου