Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ... ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

            Αποτέλεσμα εικόνας για ολπ φωτο
Τεράστιας οικονομικής βαρύτητας σκάνδαλο στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά αποκαλύπτουν σε έκθεση που συνέταξαν οι ελεγκτές του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκηση, με υπερτιμολογήσεις τεχνικών έργων που έγιναν στην προβλήτα μέσω τριών υπερεργολαβιών. 
Τα τρία πορίσματα έχουν ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και στον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θοδωρή Δρίτσα, και ήδη σύντομα θα κληθούν οι εμπλεκόμενοι για καταθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου koutipandoras.gr, πρόκειται για τεχνικά έργα τα οποία έγιναν στον προβλήτα και αφορούσαν και γραφεία του Λιμένα Πειραιά, και τα οποία υπερκοστολογήθηκαν, ακόμη και με εικονικά παραστατικά, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο Οργανισμός με ποσά που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ.
Στα τρία πορίσματα επιρρίπτονται ευθύνες στο τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, το οποίο δε φρόντισε να ελέγξει το κόστος των έργων, με αποτέλεσμα να προκληθεί η ζημιά των 7 εκατ. ευρώ.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρογιαλούρος
Διαβάζοντας τα παραπάνω σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό πόσο επίκαιρος είναι και πάλι ο Αλέκος Σακελλάριος όταν στο " Υπάρχει και φιλότιμο" αναδείκνυε τις λαμογιές με τα εικονικά παραστατικά και τις υπερτιμολογήσεις στα δημόσια έργα.                                                                                                   Μετά από αυτό, λοιπόν σταματάει το χαμόγελο και έρχεται η πίκρα και ο προβληματισμός για την Ελλάδα της λαμογιάς που δεν αλλάζει μετά από τόσα πολλά χρόνια.
" Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν " έγραψε κάποτε ο μεγάλος Μανώλης Ρασούλης. Πόσο δίκιο είχε και όχι μόνο σχετικά με το παραπάνω θέμα, αλλά για όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου