Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

                   Αποτέλεσμα εικόνας για proedriko aeroskafos foto

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην οικονομική θέση για τις Βρυξέλλες και μάλιστα κάποιο καλομαθημένοι προηγούμενων κυβερνήσεων έκαναν αναφορά και για ... την ξεφτίλα του γεγονότος.

Πίσω από αυτή την κίνηση του πρωθυπουργού, όμως υπάρχει μία μεγάλη ενέργεια ανθρωπιάς, την οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να αποκαλύψει, αλλά το " Χαμόγελο Του Παιδιού" βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφνα με ανακοίνωση της μη κερδοσκοπικής αυτής οργάνωσης που καθημερινά δίνει μάχη για να σωθούν από την ανέχεια και τη βάναυση συμεριφορά δεκάδες παιδιά, πίσω από την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, όχι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αλλά στην οικονομική θέση αεροπορικής εταιρείας κρύβεται μία πολύ συγκινητική ιστορία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Χαμόγελο του Παιδιού, το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχώρησε το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει ένα 12χρονο κορίτσι στη Γερμανία, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.   Το δελτίο Τύπου του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει: "Ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για τη διακομιδή της μικρής Δέσποινας! «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία. Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της! «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!" 

Αυτά τα μαθήματα δίνει καθημερινά η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας και ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία μας. Ανεξάρτητα από τις ενστάσεις του κάθε ένα από εμάς για πολιτικές καθημερινές αποφάσεις και ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο κάθε ένας από εμάς ιδεολογικά, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι η πλεοψηφεία αυτής της κυβέρνησης διδάσκει ήθος και έναν νέο τρόπο διακυβέρνησης μέσα από την απλότητα, μέσα από την καθημερινή επαφή με τους απλούς πολίτες της χώρας και μέσα από τον διάλογο. Νέοι άνθρωποι σε ηλικία, αλλά στην πολιτική αρκετοί από αυτούς κάνουν πραγματικότητα αυτό για το οποίο ψηφίζονται και αυτό που θα έπρεπε να ισχύει για όλες τις κυβερνήσεις, δηλαδή να είναι δίπλα στο λαό, να εκπληρώνουν τις επιθυμίες αυτών στο μέτρο του δυνατού βέβαια και να νιώθουν κάθε ώρα και στιγμή ότι δεν είναι τίποτα διαφορετικό ή ανώτερο από όλους εμάς, αλλά άνθρωποι που εμείς τους δώσαμε την εξουσία για να μας υπηρετούν και εξυπηρετούν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι, να τους μιμηθούν και οι υπόλοιποι ακόμη και από το ίδιο το κόμμα τους και στο τέλος να κερδίσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα μας. Νομίζω ότι το αξίζουμε, αρκεί και όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε νοοτροπίες που μας πάνε πολλά χρόνια πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου