Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

                        _2

Πριν λίγες ημέρες ορθώς η κυβέρνηση σταμάτησε το έγκλημα που γινόταν κατ' εξακολούθησιν στην Αμυγδαλέζα και απελευθέρωσε τους μετανάστες.
Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή, αν και θα εκφράσω την άποψη ότι αν δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο γι' αυτούς τους ανθρώπους που τους πήραν με τα πούλμαν και τους άφησαν στο κέντρο της Αθήνας, τότε η Ελληνική πολιτεία θα έχει διαπράξει ένα ακόμη έγκλημα απέναντι πλέον τους πολίτες αυτής της χώρας. Όταν θα ενημερωθώ για όλες τις λεπτομέρειες και θα έχω σφαιρική και αληθινή εικόνα θα δημοσιεύσω την άποψή μου.

Από την άλλη, όμως αυτή την εικόνα που ο Ελληνικός Τύπος έδειξε τις τελευεταίες μέρες με τους μετανάστες να έχουν γεμίσει την Αθήνα και να βρίσκονται κι αυτοί χωρίς την ασφάλεια μιας στέγης τουλάχιστον, θα έπρεπε να σταλεί κατ' αρχάς στον κ. Σόιμπλε και κατά δεύτερον σε όλους τους υπόλοιπους κύριους που εξαντλούν όλη την αυτηρότητά του απέναντι στην Ελλάδα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μιλούν για εύκολη έξοδό της από την Ευρωζώνη.

Ας δουν, λοιπό όλοι αυτοί τι σημαίνει η θέση της Ελλάδας και να συνηδειτοποιήσουν τι μπορεί να συμβεί αν η Ελλάδα χρεωκοπήσει και δεν υπάρχει, πλέον ένα οργανωμένο κράτος. Εμείς σαν έλληνες ούτως ή άλλως σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση, μόνο που και τα σύνορά μας θα γίνουν ξέφραγο αμπέλι και θα περνάνε όλοι οι τρομοκράτες μουσουλμάνοι, ή και όσοι άλλοι θέλουν παρανόμως να περάσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Α

Δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι τι μπορεί να σημαίνει η Ελλάδα να χρεωκοπήσει, Μπορεί να έχουν θωρακιστεί, όπως λένε και να νομίζουν ότι αυτό δεν θα έχει επιπτώσεις οικονομικές γι' αυτούς. Θα πρέπει, όμως να αναλογιστούν τις υπόλοιπες επιπτώσεις.

Εκτός, αν το έχουν σκεφτεί τα... μεγάλα κεφάλια και αποσκοπούν σε ένα στρατιωτικό καθεστώς στη χώρα μας που θα εξυπηρετεί κυρίως τα δικά τους συμφέροντα.

Ήδη, η ενέργεια της Τουρκίας να " καπαρώσει " ένα μεγάλο τμήμα του Αιγαίου που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα, να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις για 10 μήνες φαίνεται πολύ στημένη για την εποχή που γίνεται. Ήδη ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας το πρωί στον Alpha, μίλησε για προμελετημένο σχέδιο και ότι οι Τούρκοι είχαν ήδη ενημερώσει τους Αμερικάνους γι' αυτή την κίνησή τους και μάλιστα για επεισόδιο ανάλογο των Ιμίων.  Όλοι γνωρίζουμε, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που μπορεί να τρέφει ο καθένας για τον γνωστό δημοσιογράφο, ότι στα θέματα της Άμυνας γνωρίζει πάρα πολλά και μυστικά μάλιστα.

Θα επανέλθουμε γι΄αυτό το θέμα γιατί υπάρχει πολύ... ζουμί σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου