Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

                   

Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή προέχουν οι διαπραγματεύσεις για το χρέος και ο Αλέξης Τσίπρας έχει δικαίως δώσει το βάρος σε αυτό τον τομέα και είναι λογικό να εμπιστεύεται τα στελέχη του για τα υπουργεία που έχουν αναλάβει.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει κάποια στιγμή να ελέγξει αυστηρά το τι γίνεται στο Υπουργείο Υγείας. Δυστυχώς κάθε ώρα και στιγμή επιβεβαιώνομαι για τον Κουρουμπλή. Είναι εγκληματικό που έναν άνθρωπο επειδή έχει πιστοποιημένο πρόβλημα υγείας τον αναγάγουμε ... σε άγιο. Η θητεία του δίπλα στον Κρεμαστινό όταν γίνονταν τα πάρτυ στην υγεία και οικονόμησαν εκατομμύρια οι μεγάλοι επιχειρηματίες έπρεπε να αποτρέψει τον Τσίπρα από αυτή την επιλογή. Από εκεί και πέρα λέγαμε ότι θέλει δεν θέλει θα πρέπει να ακολουθήσει τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, μέχρι τώρα τα βήματά του δείχνουν ότι δεν πάμε καλά και με Μπασκόζο μαζί σε ένα νευραλγικό Υπουργείο αναμένεται τραγωδία.
Τελευταίο παράδειγμα, οι συμβάσεις με Γερμανικές εταιρίες που είχε υπογραψει ο Άδωνις Γεωργιάδης και για τις οποίες ο κ. Κουρουμπλής μιλούσε ότι επρόκειτο για μεγάλο σκάνδαλο και τις οποίες αυτή τη στιγμή αποδέχεται ο ίδιος με νέες υπογραφές. Ελπίζω μόνο ο κ. Ξανθός να μπορέσει να κρατήσει λίγο την κατάσταση υπό έλεγχο και να πάρει σωστή θέση απέναντι στην κοινωνία πρωτ' απ' όλα.
Μαζέψτε τους όσο είναι καιρός.

Να επισημάνω και κάτι ακόμη. Γνωρίζουν εκεί στο Υπουργείο και στον ΕΟΠΥΥ ότι κάποιοι υπάλληλοι του ΙΚΑ γυρνούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά με πακέτα παραπεμπτικών και ζητούν να αποζημιωθούν βάζοντας τα χρήματα στην τσέπη τους ? Το σκεπτικό είναι οι ιδιώτες πάροχοι να πληρώσουν κάποιο ποσό για αυτά τα παραπεμπτικά και μετά οι πάροχοι θα τα καταθέσουν στον ΕΟΠΥΥ για να πληρωθούν. Μάλιστα, μία πληροφορία μου αναφέρει ότι κάτι τέτοιο  έχει κάνει και συγγενικό πρόσωπο του κ. Μπασκόζου, αλλά δεν ήμουν παρούσα στη συνδιαλλαγή για να το επιβεβαιώσω. Γνωρίζω, βέβαι ότι αρκετά διαγνωστικά αρνήθηκαν να μπουν σε αυτό το παιχνίδι παράνομων συνδιαλλαγών, αλλά δεν ξέρω αν κάποιοι το αποδέχθηκαν.

Θα επανέλθω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου