Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ




Με όλες τις τιμές που κάποιον αρχηγό χώρας, η Άγγελα Μέρκελ υποδέχθηκε πριν μία ώρα τον Αλέξη Τσίπρα σε μια ατμόσφαιρα πολύ επίσημη, αλλά και φιλική εκ πρώτης όψεως. Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαμογελαστός σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι την καγκελαρία, μίλησε για λίγο και με μερικά άτομα από αυτά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο και κρατούσαν πανό υπέρ της Ελλάδας.

View image on Twitter

Η συνάντηση γίνεται στον απόηχο που προκάλεσε το σημοσίευμα των " FT ", σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει πριν λίγες μέρες επιστολή στην Άγκελα Μέρκελ όπου τις ανέλυε τα σοβαρά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί κάποια λύση γιατί η Ελληνική κυβέρνηση στην αντίθετη περίπτωση θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πληρώσει τους δανειστές ή μισθούς και συντάξεις.



Ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνάντηση έχει στα χέρια του μία κοστολογημένη λίστα με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα που αναμένεται να πάρει και θα ζητήσει την συμπαράστασή τους και τη διαμεσόλάβησή της ώστε να υπάρξει άμεση εκταμίευση κάποιας δόσης.



Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και ο Έλληνας πρωθυπουργός πάντα επέμενε στην άποψη ότι η λύση που θα δοθεί θα πρέπει να είανι πολιτική, κάτι που φώναζε και κατά την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση.
Μετά το τέλος της συνάντησης θα δοθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου