Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

" ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ " ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

                         

Από την ιστοσελίδα defencenet.gr αναδημοσιεύουμε την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την ολιγόωρη απόδρασή του την Καθαρά Δευτέρα στην Αίγινα. Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας θέλει να αλλάξει την εικόνα των μέχρι τώρα πολιτικών και κυβερνώντων αυτού του τόπου.
Κάποτε ο Κώστας Καραμανλής μιλούσε για" σεμνά και ταπεινά" αλλά κανείς από την κυβέρνησή του δεν το τήρησε. Αυτή τη φορά, όμως δεν χωρούν κοροϊδίες. Όχι για το φαίνεσθαι, αλλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι έτσι είναι.

Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή αν πιστεύεις ότι ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση είναι σωστός ή λάθος, δεν μπορείς σαν Έλληνας πολίτης να μην επιβραβεύσεις τους χαμηλούς τόνους στους οποίους κινείται ο πρωθυπουργός και το παράδειγμα που δίνει και στους υπόλοιπους της κυβέρνησης να κρατήσουν ίδια στάση. Γιατί, "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ". Ο Αλέξης Τσίπρας, ένας νέος άνθρωπος με αριστερές καταβολές και θέλει να νιώθει ο κόσμος ότι είναι ένας από εμάς τους απλούς πολίτες αυτής της χώρας.

Έτσι τον είδαν οι περίοικοι στην Αίγινα με τη γυναίκα του, τα παιδιά του και καλούς φίλους σε μια ταβέρνα της περιοχής να τρώνε και λίγο αργότερα να παίζει ο πρωθυπουργός με τους γιούς του.



Πριν λίγες ημέρες είδαμε και στον Γιάννη Βαρουφάκη να κυκλοφορεί με το μετρό, με σπορ ντύσιμο και να μιλάει με τον κόσμο, χωρίς να δείνει σημασία αν είναι ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας.

Θα τονίσω, αυτό το θέμα δεν θα είχε καμία αξία αν ήταν για το φαίνεσθαι. Γιατί το ιδίωμα του ανθρώπου και σε μεγαλύτερο ποσοστό του Έλληνα είναι να στέκονται στο φαίνεσθαι. Όμως, αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνούν αυτή τη φορά, στην πλειοψηφεία τους έτσι ήταν πάντα και έτσι συνεχίζουν να είναι.

o-baroufakis-sto-metro-me-to-sakidio-tou

Κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία ανάμεσά μας. Μάλιστα όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε όταν βρισκόταν στο ταβερνάκι γιατί δεν έχει συνοδεία και πως δεν φοβάται είπε: "Ισχύς μου η αγάπη του λαού "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου