Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ




" Φωτιές " άναψε το συγκεκριμένο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό " ΣΚΑΪ " και προβλέπει πως οι μετανάστες που περνούν παράτυπα τα σύνορα, δεν θα συλλαμβάνονται. Αντίθετα, θα καταγράφονται και θα τους δίνεται η δυνατότητα παραμονής στη χώρα για ένα μήνα, μέχρι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό τους.

Αν στη συνέχεια εντοπιστούν, σε άλλη περιοχή της χώρας, θα τους δίνεται άδεια παραμονής άλλων έξι μηνών, ώστε να ζήσουν νόμιμα μέχρι να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα. 

Στην αρχή η ύπαρξη του εγγράφου αυτού αμφισβητήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούση, καθώς δεν γνώριζε την ύπαρξή του. Τελικά, αφού βεβαιώθηκε ότι πράγματι υπάρχει τέτοιο έγγραφο και αφού πρώτα έψαξε το όλο θέμα παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου. Εκεί ο κ. Πανούσης εξήγησε εξήγησε ότι το εν λόγω επίσημο έγγραφο εκδόθηκε από υπηρεσιακό παράγοντα, χωρίς την έγκριση του ίδιου. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι ανακάλεσε το συγκεκριμένο έγγραφο αλλά και πως ζήτησε παραιτήσεις και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το έγγραφο είναι 100% αληθινό. Η εγκύκλιος φέρεται να έχει εκδοθεί την Τρίτη, από την Διεύθυνση Διώξης Παράνομης Μετανάστευσης της αστυνομίας, που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο τίτλος της εγκυκλίου είναι «Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών» και υπογράφεται από τον υποστράτηγο Γιώργο Νίτσα.

ΠΗΓΗ:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου