Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

                 Κουρουμπλής: Με εισοδηματικά κριτήρια η συμμετοχή στα φάρμακα
Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε ένα θέμα σχετικά με την υπογραφή συμβάεων από το Υπουργείο Υγείας με Γερμανικές εταιρίες επί εποχής Άδωνι γεωργιάδη, των οποίων αμφισβητείται έντονη ο ρόλος τους και αν έχουν ήδη κάνει κάποια εργασία στα καθήκοντα για τα οποία πληρώθηκαν.
Σήμερα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν παραδώσει τίποτα.
«Υπάρχουν συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου με γερμανικές εταιρείες που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όλα αυτά, όπως λέμε εμείς εντάσονται στα πλαίσια της εκμετάλευσης και παράδοσης του Ελληνικού κράτους στους Γερμανούς που από τη μία μας δάνειζαν με υψηλά επιτόκια και μας έβαζαν στα μνημόνια και από την άλλη μας τα έπαιρναν μέσω Siemens  και λοιπών εταιριών με την ανοχή ή και με τις ευχές πολλές φορές των κυβερνώντων μας.
Όσο αφορά τώρα το Υπουργείο Υγείας, σήμερα δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι αρμοδιότητες του Υφυπουργού κ. Ξανθού, έτσι όπως ορίστηκαν από τον πρωθυπουργό. Ανάμεσα στις άλλες αρμοδιότητες ο κ. Ξανθός αναλαμβάνει και τη διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου