Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ?

                          
Πανικός επικρατεί από το πρωϊ στο κέντρο της Αθήνας μετά από τρομοκρατικό χτύπημα, την ευθύνη του οποίου μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αναλάβει καμμία οργάνωση.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.55 το πρωί της Πέμπτης, εξερράγη παγιδευμένο -με 75 κιλά εκρηκτικών- αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικής, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Οι δράστες είχαν κάνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην ιστοσελίδα zougla ( τι πρωτότυπο ) στις 5:05 και στην Εφημερίδα των Συντακτών (5:15) και έδωσαν διορία 45 λεπτών. Και στα δύο τηλεφωνήματα οι δράστες είπαν πως δεν πρόκειται για φάρσα. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση, το σημείο αποκλείστηκε και δεν υπήρξαν τραυματίες. Μάλιστα, με μεγάφωνα καλούσαν τους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή όπου οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εξέταζαν το παγιεδεύμενο ΙΧ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ένας νεαρός πάρκαρε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ήταν κλεμμένο από τις 5 Απριλίου και αμέσως μετά διέφυγε με μηχανή που οδηγούσε συνεργός του.
Αυτά λίγο πολύ τα γνωρίζεται όλοι αφού από το πρωί υπάρχουν πλήθος ρεπορτάζ σε όλα τα ΜΜΕ. Το σημαντικό, όμως είναι ότι πριν από μία εβδομάδα η Αντιτρομοκρατική ζήτησε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε συγκεκριμένα σημεία.
Έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα είχε η Αντιτρομοκρατική και γι αυτό το λόγο πριν από μία εβδομάδα έστειλε απόρρητο έγγραφο στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με το οποίο ζητούσε ενισχυμένα μέτρα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κρατικούς οικονομικούς στόχους
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, στο απόρρητο έγγραφο οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής ζητούσαν επιπλέον μέτρα και περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου