Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Ξεκινάει από σήμερα ο απεργιακός " πυρετός " με την απεργία των δημοσιογράφων, των τεχνικών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και των εργαζομένων στα λιμάνια.
Αύριο, Τετάρτη, θα έχουμε την κορύφωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Τα συνδικάτα αντιδρούν απέναντι στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες στο δημόσιο, καθώς και στις ιδιωτικοποιήσεις των κοινωνικών αγαθών που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Ακόμη, ζητούν τη στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματισθεί για τις  11:00 π.μ. στη πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ όπως συνηθίζεται το ΠΑΜΕ διοργανώνει ξεχωριστό συλλαλητήριο στις 10:00 π.μ. στη πλατεία Ομονοίας.
Έτσι, αύριο 9/4/14, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.
Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία της Αττικής εκτός από τα εφημερεύοντα, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της περιοχής.
Στην απεργία των συνδικάτων συμμετέχουν, επιπλέον, οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, καθώς και οι εργαζόμενοι στις δημόσιες εφορίες.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου