Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

ΜΙσόβιος αποκλεισμός από το ΝΒΑ στον Στέρλινγκ! (vid)Μπορεί η Ελλάδα να δίδαξε πολιτισμό στους υπόλοιπους λαούς, αλλά λίγο τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους, λίγο ο εμφύλιος και η χούντα μας έχουν δημιουργήσει πολλά ταμπού και απωθημένα που άλλες χώρες φαντάζουν μπροστά μας ελεύθερες, δημοκρατικές και ... ανοιχτόμυαλες.
Από το περασμένο Σάββατο έχει γίνει τεράστιος ντόρος με τον πρόεδρο των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ που ακούστηκε σε φωνητικό ντοκουμέντο να μιλάει στη φίλη του με απαξιωτικό τρόπο για τους ... μαύρους φίλους της τους οποίους δεν ήθελε στο γήπεδο.
Τα ρατσιστικά αυτά σχόλια προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη και πλήθος αντιδράσεων. Η ηγεσία του ΝΒΑ με τη σειρά της έδρασε άμεσα και χθες ανακοινώθηκε η τιμωρία του Στέρλινγκ η οποία σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν εξοντωτική, αλλά για τους ρατσιστές  αξίζουν και μεγαλύτερες ποινές.
Ο κομισάριος του ΝΒΑΆνταμ Σίλβερ, τιμώρησε τον Ντόναλντ Στέρλινγκ με ισόβιο αποκλεισμό από το πρωτάθλημα και του επέβαλλε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο που μπορεί να επιβληθεί!
«Ο κύριος Στέλνινγκ δεν θα έχει το δικαίωμα να βρεθεί σε κανένα παιχνίδι του ΝΒΑ, σε καμία προπόνηση, σε οποιοδήποτε γραφείο των Κλίπερς ή εγκατάσταση και να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε θέμα αφορά την ομάδα. Επίσης δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε συνεδρίαση του ΝΒΑ και δραστηριότητα της λίγκας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άνταμ Σίλβερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου