Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

«Καλύτερες υπηρεσίες υγείας χάρη στη Γερμανία»Νέο παραλήρημα του Αδώνιδος είχαμε στα πλαίσια του άτυπου συμβουλίου των Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς εκτός των γνωστών του θέσεων περί ενωμένης Ευρώπης και τύχης της Ελλάδας που βρίσκεται στην αγκάλη της, αναφέρθηκε και στο θέμα της μετανάστευσης βγάζοντας για άλλη μια φορά όλα αυτά τα λατρεμένα... φασιστικά και ρατσιστικά στοιχεία του χαρακτήρα του.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας τόνισε το θέμα της μετανάστευσης : " όσοι δεν είναι πρόσφυγες και έχουν έρθει στην Ελλάδα παράνομα πρέπει να φύγουν. Τα τελευταία 10 χρόνια η Ελλάδα έχει δώσει κοντά στα 150 εκ. ευρώ για τη περίθαλψη των παράνομων μεταναστών."
Ακόμη, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: " Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το καλύτερο μέρος να ζει κάποιος, γιατί υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και υπηρεσίες υγείας για όλους"
Κατά τα υπόλοιπα, στα πλαίσια αυτού του άτυπου συμβουλίου, συζητήθηκε το θέμα σχετικά με το σύμφωνο συνεργασίας που θα υπογραφεί ( θα το υπογράψει και η Ελλάδα είπε ο κ. Γεωργιάδης ) και θα επιτρέπει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. να αγοράζουν μαζικά εμβόλια.
Για το τέλος σας αφήσαμε το καλό. Ο Έλληνας Υπουργός απευθυνόμενος στο Γερμανό ομόλογό του τόνισε: " Η βοήθεια της Γερμανίας ήταν πολύτιμη στο σχεδιασμό του προγράμματος μεταρρυθμίσεων κι έτσι οι Έλληνες πολίτες θα απολαμβάνουν μελλοντικά καλύτερες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου