Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Τη μεγάλη έκπληξη πέτυχε η εθνική μας ομάδα πινγκ-πονγκ στη πρεμιέρα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Τόκυο αφού νίκησε τη διοργανώτρια χώρα Ιαπωνία που αποτελούσε και ένα από τα μεγάλα φαβορί των μεταλλίων. Η συγκεκριμένη ομάδα μας έκανε για άλλη μια φορά περήφανους, έδειξε ότι η δεύτερη θέση που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου τυχαία και με αυτή τη νίκη έβαλε τα θεμέλια για πρόκριση στην πρώτη 12άδα.
Μπροστά σε 3.000 φιλάθλους και εκατομμύρια άλλους, που είδαν το μεγάλο ματς από τους τηλεοπτικούς δέκτες, οι Κρεάνκα, Γκιώνης και Παπαγεωργίου νίκησαν με 3-2 σετ τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα δεκάδες Ιάπωνες και όχι μόνο δημοσιογράφοι κυριολεκτικά να πέσουν πάνω τους για δηλώσεις.
Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Βατσακλής τόνισε: «Οι Ιάπωνες είχαν περισσότερο άγχος από εμάς. Θέλαμε μία νίκη σ’ ένα έστω από τα δύο πρώτα ματς για να τους πιέσουμε κι άλλο ψυχολογικά. Δεν ήρθε με τον Κρεάνγκα, ήρθε με τον Γκιώνη και μετά ο Παπαγεωργίου έφερε ένα ακόμα τεράστιο αποτέλεσμα μετά από εκείνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όσο εμείς ανεβαίναμε ψυχολογικά, τόσο έπεφταν οι αντίπαλοι κι αυτό φάνηκε και στο καθοριστικό πέμπτο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι και συνεχίζουμε προσγειωμένοι για το καλύτερο».
Ο Παναγιώτης Γκιώνης σχολίασε: «Είναι τρομερή επιτυχία. Οι Ιάπωνες είναι στα φαβορί για μετάλλιο, είναι ομάδα με ζηλευτή παράδοση και πολλούς παγκόσμιους τίτλους. Η νίκη του Κώστα ήταν και πάλι καθοριστική θεωρώ κι έχουμε πει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι σε τέτοια ντέρμπι όταν επικρατεί κι εκείνος στο μοναδικό του παιχνίδι. Πήγα κι εγώ καλά, ο Καλλίνικος ήταν πολύ δυνατός στο φινάλε και καταφέραμε κάτι που για πολλούς έμοιαζε ακατόρθωτο».
Δείτε σχετικά βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου