Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

" ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ"


Στην Ελλάδα της κρίσης και των προβλημάτων διαβίωσης και επιβίωσης, καθημερινά υπάρχουν ατομικές και ομαδικές φιλανθρωπικές ενέργειες που μας θυμίζουν ότι πάνω απ΄ όλα υπάρχει ανθρωπιά και πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι.
Έτσι, σημαντικοί Έλληνες από το χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, της πολιτικής αλλά και τον καλιτεχνικό θα δώσουν τη Τετάρτη έναν αγώνα μπάσκετ με σημαντικό σκοπό. Ο αγώνας έχει την ονομασία «Ένα καλάθι για την Ιωάννα» και πρόκειται για μία " μάχη" που θα γίνει για ιερό σκοπό, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση της 12χρονης Ιωάννας από το Χαϊδάρι,  η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στο εξωτερικό τη Μεγάλη Τετάρτη προκειμένου να υποβληθεί σε μία πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 9 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου και τον στηρίζουν οι φορείς και τα σωματεία του Χαίδαρίου. Το παρών θα δώσουν αρκετοί γνωστοί αθλητές όπως: Κορωναίος, Τσαρτσαρής, Γιαννούλης, Σιγάλας, Βουρτζούμης, Δορκοφίκης, κ.α. Ακόμη, θα αγωνιστούν και άλλοι γνωστοί από διάφορους χώρους, όπως: Χολίδης, Λοβέρδος, Κεφαλογιαννης, Βραχάλη, κ.α.
Προπονητές θα είναι οι δημοσιογράφοι: Παπαδογιάννης, Κοτζιάς, Σκουντής, Λεάνης και Χριστόγλου.
Όσοι πιστοί προσέλθετε. Αξίζει!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου