Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Βαθιά το χέρι στη τσέπη αποφάσισαν να βάλουν οι Έλληνες διεθνείς του πινγκ-πονγκ ώστε να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που φέτος θα λάβει χώρα στο Τόκυο.
Πριν λίγες μέρες έγινε η τακτική γενική συνέλευση των μελών της ομοσπονδίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην οποία ανέλυσαν τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν μετά τη σοβαρή μείωση των 220.000 ευρώ της επιχορήγησης από το κράτος. Όπως, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ, Μανώλης Κολυμπάδης υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να ανασταλούν οι αποστολές της εθνικής ομάδας πινγκ-πονγκ από τις διεθνείς διοργανώσεις ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς το κόστος για το ταξίδι στο Τόκυο θα έφτανε το λιγότερο τα 23.000 ευρώ.

Μετά από αυτή τη πιθανότητα που θα έβλαπτε το κύρος του Ελληνικού αθλητισμού αλλά και του συγκεκριμένου αθλήματος και μάλιστα την εποχή που βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο, οι Έλληνες αθλητές έδωσαν τη λύση. Έτσι, οι διεθνείς που θα συμμετέχουν στους αγώνες αποφάσισαν να βάλουν από τη τσέπη τους τα 23.000 ευρώ και να διευκολύνουν έτσι την ομοσπονδία ώστε να δώσει η Ελλάδα το παρόν. Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι οι: Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, Τάσος Ρηνιώτης και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη και Αγγελίνα Παπαδάκη. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Βατσακλής και βοηθός του η Χριστίνα Φίλη.

Μετά από αυτή τη σπουδαία κίνηση αυτών των παιδιών, ο Κώστα Κολυμπάδης δήλωσε: " Είμαι συγκινημένος και περήφανος που αυτά τα παιδιά δέχθηκαν να διευκολύνουν την ομοσπονδία σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πληρώνοντας τα εισιτήριά τους. Χωρίς κανένα παράπονο, χωρίς βαρυγκώμια, έδειξαν απίστευτη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Με αυτή τη σπουδαία κίνηση συνέβαλαν στην εξασφάλιση της συμμετοχής στη διοργάνωση και προστάτευσαν το κύρος και την αξιοπρέπεια του αθλήματος. "

Να ενημερώσουμε εδώ ότι η διεξαγωγή του Παγκόσμιου πρωταθλήματος θα γίνει στο Τόκυο από 28 Απριλίου έως % Μαϊου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου